Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

DaaS

Ben je op zoek naar een modern servicemodel dat de productiviteit van de werknemers verhoogt, zorgt voor efficiënte IT en een duidelijk overzicht geeft van de kosten? Kies dan resoluut voor Device as a Service (DaaS) van HP. Selecteer in de eerste plaats het plan dat het beste aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. Werk vervolgens zorgeloos en veilig op eender welke plaats met de juiste tools en ondersteuning ter beschikking. DaaS pas service!

Everything As A Service

Bedrijven kunnen niet zelf alle technologische innovaties op de voet volgen. Om steeds de juiste tools in handen te hebben (software, workflow, security …) moeten ze inzetten op strategische partnerships en services.

Download whitepaper

Optimize IT assets and resources

Door de versnippering van de werkplek (kantoor, home office, on the go, mobiele devices …) is het beheer van een IT-omgeving niet gemakkelijk meer. Met HP Device as a Service kan je naar een outsourcing-model gaan dat heel wat zorgen wegneemt.

Download whitepaper

Reference cases

Managed Print Services

Wil je het printgedrag van de werknemers begrijpen en stroomlijnen om zo niet alleen de efficiëntie te verhogen, maar ook te besparen en mee te werken aan een gezondere wereld? Dan is Managed Print Services (MPS) van HP iets voor jou! Eerst maken we een grondige analyse, daarna stellen we een plan op en implementeren we dat ook. Tot slot beheren we dit optimalisatieproces en sturen we bij waar nodig. MPS, dat is bewust leven in het nu en denken aan de toekomst!

HP Managed Print Services

Met HP Managed Print Services kan je de operationele efficiëntie van je printpark verhogen. Met een plan op maat van jouw bedrijf ben je zeker van een correct budget voor de diensten dat je echt nodig hebt.

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Global

HP werkt voor wereldwijde organisaties die hun printgedrag- en park in kaart willen brengen en bijgevolg ook willen verbeteren. De globale aanpak is zeer flexibel en kan eenvoudig aangepast worden aan de unieke vereisten van een bepaalde regio.

Download whitepaper

HP Managed Print Services
Topic of Influence: Mobility

Werknemers werken steeds mobieler. Ze willen op de meest efficiënte manier kunnen werken op de beste devices. HP heeft die boodschap goed begrepen en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er vanop eender welke locatie en vanop eender welk device geprint kan worden.

Download whitepaper

HP Factory Services

2 uur. Zoveel tijd wordt er gemiddeld gespendeerd aan het installeren van een nieuwe pc. Tijd die jouw IT-medewerkers kunnen besparen als je gebruikmaakt van HP Factory Services (er zijn trouwens verschillende opties waaruit je kan kiezen). Want op die manier optimaliseer je de uitrol van het ICT-park en kunnen jouw IT-medewerkers zich dus focussen op andere, meer dringende taken.

HP Configuration Services bespaart GSK Vaccines ongeveer € 300.000 per jaar

GlaxoSmithKline Vaccines beschikt over 14.000 desktops en notebooks waarvan er iedere maand 300 nieuwe gekocht worden. Om tijd en kosten te besparen, ging men op zoek naar een langetermijnoplossing: HP Configuration Services. Hierdoor bespaart de organisatie ongeveer € 300.000 per jaar.

Download whitepaper

Laat HP jouw pc-image beheren zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf

Dankzij HP Image and Configuration Services worden je toestellen geleverd met het bedrijfsimage dat voldoet aan jouw specifieke eisen.

Download whitepaper

Definieer je BIOS-settings met HP Custom System Settings

Met HP Custom System Settings configureert HP je apparaat volledig op jouw maat. Op die manier zullen de BIOS-settings matchen met het security- en manageability beleid.

Download whitepaper

TechTalk

Op maat gemaakte HP Management & Security Services
HP levert niet enkel hard- en software, maar biedt jouw organisatie ook volledig op maat gemaakte services aan. Van Lifecycle Management over Manageability tot Security Services. Zo kan jij je focussen op jouw taken.

Met de HP Factory Services verlaag je de Total Cost of Ownership
HP doet er echt alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wil je het uitrollen van jouw ICT-park bijvoorbeeld optimaliseren? Maak dan gebruik van onze Factory Services en bespaar tot wel 2 uur per pc-installatie.