Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

De individuen van jouw organisatie

Een persoonlijke aanpak is niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. Toestellen worden voortaan afgestemd op hun gebruikers; rekening houdend met de specifieke verantwoordelijkheden, taken, manier en plaats van werken en persoonlijkheid van de gebruikers. HP schetst een aantal mogelijke profielen – met bijbehorende apparaten – die je mee op weg kunnen helpen om beter te beantwoorden aan de business needs van jouw werknemers. Zo verbeter je niet alleen de werkbeleving van jouw medewerkers of zorg je ervoor dat er veilig gewerkt kan worden, maar help je ook om de kosten te verlagen.

Mobile
trailblazer

Professionals die vaak onderweg zijn en overal vlot willen connecteren om snel en productief aan de slag te gaan.

Ontdek meer

Home & office navigator

Werknemers met een gevarieerd takenpakket die zich het prettigst voelen in kantooromgevingen verspreid over verschillende locaties.

Ontdek meer

Frontline & back office hero

De frontline & back office heroes fungeren als het boegbeeld van een organisatie. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en partners.

Ontdek meer

Power
user

Professionals die ultieme prestaties en bedrijfskritische betrouwbaarheid eisen op volledig op maat gemaakte apparaten.

Ontdek meer

Professional creator

Creatieve professionals die iedere dag creëren. Deze werknemers leveren grootse prestaties in gespecialiseerde toepassingen.

Ontdek meer

Reference cases

Plaatsonafhankelijk werken beperkt zich niet enkel tot thuis werken, maar eender waar je maar kan. Co-working spaces zoals Corda Campus in Hasselt spelen hierop in door ruimtes aan te bieden waar je je even kan terugtrekken om te werken of te vergaderen. En met de juiste technologie (lichte en krachtige notebook, draagbaar tweede scherm, compacte muis) kan je werken waar je wil.

CityCubes, een onafhankelijk marketingbureau gespecialiseerd in pop-up marketing en merkactivatie, haalde heel wat voordeel uit een doordacht IT-ecosysteem. Voordien was geen enkel apparaat in het kantoor hetzelfde, er werd dubbel betaald voor dezelfde software en er was vooraf niet nagedacht over het type toestel dat het beste aansluit bij de functie van de werknemer.

Whitepapers

Werknemers en hun werkbeleving staan centraal

Voortaan stem je toestellen af op hun gebruikers. En die toestellen, die houden rekening met de specifieke taken & verantwoordelijkheden, maar ook met de werkstijl en persoonlijkheid van de gebruikers zelf.

Download whitepaper

Are you ready for the jobs of the future?

In de toekomst zullen automatisering en nieuwe technologieën alleen maar belangrijker worden op de werkvloer. Werknemers moeten erop worden voorbereid om naast en met deze technologieën te kunnen werken.

Download whitepaper

Vier generaties op de werkvloer

De professioneel actieve bevolking wordt steeds ouder. Tegelijk komt de jongste generatie – met andere opvattingen – ook op de werkvloer. Bedrijven die erin slagen ieders sterktes naar boven te laten komen, zullen het meest productief en competitief blijken.

Download whitepaper

Workforce of tomorrow

Voor Gen Z is technologie gewoon part of life. Ze zijn ermee opgegroeid, het is verweven in elk aspect van hun leven. Die realiteit trekt zich door naar de werkplek: ze verwachten niet minder dan een work-life-blend ondersteund door de juiste technologie.

Download whitepaper