Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

Vernieuwing zit in de lift

De technologie die ons omringt, ontwikkelt zich steeds sneller. Enkele jaren geleden stuurden we computers nog aan met toetsenbord en muis, nu is touch alomtegenwoordig en voice-control staat voor de deur. Technologieën als machine learning, big data, virtual reality, 3D-printing en artificial intelligence zitten in een stroomversnelling. Hiermee kunnen we enorme sprongen maken in research & development en in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waarbij de vrijgekomen tijd van werknemers kan worden ingezet voor taken die meerwaarde toevoegen.

De nieuwe technologieën zullen hun weg vinden in alle sectoren, en de stroomversnelling zal niet meer stilvallen. Het is zaak ervoor te zorgen dat onze bedrijven er klaar voor zijn.

HP VR Solutions

Real life of virtual reality? In beide werelden is HP jouw partner in crime. Verbeelding is niet meer nodig met deze VR Solutions waarmee je je écht inleeft in een specifieke situatie.

Lees meer

HP 3D printing

Ook 3D-printing draagt meer dan zijn steentje bij. Ontwerp- en productieprocessen worden een niveau hoger getild dankzij deze mogelijkheid.

Lees meer

Whitepapers

Designing new business realities

Na jaren van research & development vindt VR eindelijk zijn weg naar professionele toepassingen. VR biedt vaak een oplossing voor beperkingen die er in het echte leven wel zijn, zoals plaatsgebrek of visualiseren van complexe concepten.

Download whitepaper

The optimized employee of the future

Machine Learning en Artificial Intelligence zijn volwassen geworden. Ze kunnen worden ingezet om workflows of computerprocessen te automatiseren, zodat menselijke capaciteit kan worden ingezet voor meer high-value taken.

Download whitepaper