Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

Het kantoor als ontmoetingsplek

Mobiele werknemers kunnen echt overal werken. Daarom zullen we niet langer iedere dag naar kantoor gaan om er 8 uur aan de slag te gaan. Het kantoor zal een nieuwe rol krijgen: die van ontmoetingsplek. Een plaats waar we samenkomen om te overleggen, te brainstormen, te creëren …

Omdat niet iedere activiteit dezelfde vereisten heeft, zal het kantoor opgedeeld worden in verschillende zones – de zogenaamde Activity Based Workplace – waarbij iedere zone over specifieke tools en technologieën beschikt. Zo heb je de neighbourhoods enerzijds en gedeelde teamzones anderzijds. Medewerkers kunnen zo de ruimte kiezen die het beste aansluit bij de activiteit van dat ogenblik.

HP EliteDisplays

Niets doet nog terugdenken aan de vaste schermen van weleer zodra je kennismaakt met de HP Elite Displays. Vanuit de filosofie alles kan werden deze verschillende soorten displays ontworpen. Iedere taak zijn specifieke monitor.

Ontdek meer

HP Dockings

Krijg je er ook de kriebels van als je een wirwar aan kabels ziet? Wil je meer werkruimte creëren én jouw beste beentje voorzetten voor een clean desk? Dat is allemaal mogelijk met de handige HP Dockings!

Ontdek meer

HP Notebooks

Met de juiste tools & technologieën werk je ook op kantoor bijzonder efficiënt. Zeker als je notebook afgestemd is op jouw dagelijkse activiteiten en aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Ontdek meer

Reference case

In 2019 opende Cegeka in Hasselt zijn nieuwe business lounge. Deze lounge beantwoordt aan het concept van Activity Based Workplace: werkruimtes creëren die specifiek zijn ingericht om bepaalde taken uit te voeren. Voor een brainstorm met meerdere collega’s heb je nu eenmaal een andere omgeving nodig dan voor een ruimte om rustig aan een presentatie te werken.

TechTalk

Docking solutions
Docking stations en docking displays zijn onmisbaar in de (mobiele) werkwereld van vandaag. Ze laten je toe om snel operationeel – en dus productief – te zijn. Want via 1 USB-C-kabel connecteer je jouw toestel en kan je aan de slag. Meer weten? Bekijk dan deze video.

Het belang van een moderne display
De ene display is de andere niet. Want wie gebruikmaakt van een moderne display verhoogt niet alleen de productiviteit en het algemeen welzijn, maar zal ook besparen op de energiekost. Ontdek nog meer voordelen van een moderne display in deze TechTalk-video.

Kleurbeheer met HP DreamColor
HP DreamColor brengt kleur in je werkdag, zowel digitaal als analoog. Via mobiele toestellen (ZBooks), maar ook via grote displays met docking. Als kleur belangrijk is voor jouw bedrijf, dan kies je voor HP DreamColor. Ontdek het hier.

Whitepapers

Activity Based Working in de hybride werkomgeving

Werknemers hebben steeds meer verantwoordelijkheden. Ze hebben dan ook nood aan een omgeving die hun specifieke taken ondersteunt: de Activity Based Workplace.

Download whitepaper

Het kantoor krijgt een nieuwe rol: die van de 8 C’s

Want het kantoor vormt een dynamische werkplek waar we samenkomen om te creëren, te coachen, te communiceren en nog zo veel meer …

Download whitepaper

Geef ruimte aan grenzeloze creativiteit

Elk type werk heeft een aangepaste ruimte nodig met de specifieke faciliteiten (technologie, comfort, sfeer) die voor die taak nodig zijn. De focus wordt bevorderd, met een beter resultaat tot gevolg.

Download whitepaper