Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

Meeting rooms

We kennen de klassieker der meeting rooms allemaal: een eerder donkere ruimte gevuld met een vaste tafel en stoelen, vergezeld van een telefoon en flipchart waarop de beste ideeën vorm kregen. Later maakte de flipchart plaats voor een whiteboard en beamer. Anno 2020 gaan we nóg een stapje verder. We verwachten dat meeting rooms lichte, inspirerende en aanpasbare ruimtes zijn waarbij we gebruik maken van de beste conferencingsystemen om zo in de meest optimale omstandigheden te vergaderen. HP heeft die boodschap meer dan begrepen!

HP Slice for Meeting rooms

Ideaal voor wie houdt van een stressvrije installatie en vlotte vergadering. Stijlvol ontwerp dat een nieuw elan geeft aan jouw meeting.

Ontdek meer

Tech Talk

De klassieke vergaderzaal evolueert naar een hybride meeting room
We evolueren naar een hybride werkomgeving. Ook vergaderingen zullen steeds meer op een hybride manier plaatsvinden: enkele medewerkers zitten bijvoorbeeld fysiek samen in een vergaderzaal op kantoor terwijl anderen remote mee zullen vergaderen. HP helpt je hierbij.

Whitepapers

Will better tech mean better meetings?

De tijd van vergaderen met enkel een whiteboard en notaschriftjes ligt al even achter ons. Maar welke hulpmiddelen zijn nu helemaal up-and-running, en welke evoluties zitten eraan te komen?

Download whitepaper

Holographic meetings

Voor conferencing technologie is teleconferencing met 3D hologrammen de heilige graal. Er wordt veel in geïnvesteerd, maar levert dat ook werkbare diensten op? Wat is de vooruitgang, wat houdt ons eventueel tegen?

Download whitepaper