Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

De werknemer staat centraal

De traditionele 9-to-5-werkdagen verdwijnen stilaan in de geschiedenisboeken. Millennials en Gen Z’ers – die meer dan de helft van alle werknemers vormen – zien flexibiliteit als de norm. Zij willen niets minder dan een naadloze blend tussen het werk- en privéleven.

De wereldwijde gezondheidscrisis – die organisaties verplichtte om kenniswerkers maximaal van thuis te laten werken – versterkte ook bij andere generaties het verlangen naar een fijne blend tussen werk en privé. Werknemers willen – zodra het weer kan – op eender welke werkplek (op kantoor, in het thuiskantoor, onderweg …) efficiënt kunnen werken.

Om dit mogelijk te maken, hebben werknemers de juiste tools & technologieën nodig die aansluiten bij hun dagelijkse activiteiten; waar ze ook werken. Toestellen moeten dus niet enkel functioneel zijn. Ze moeten ook duurzaam zijn en mobiele werknemers toelaten om overal snel, veilig en productief te kunnen werken. En als het nog even kan met een uniek design dat aansluit bij de persoonlijkheid van de gebruiker zelf. Op die manier staan werknemers en hun werkbeleving centraal. Hierdoor kunnen werknemers eender waar het beste van zichzelf geven en zijn ze meer dan ooit verbonden met hun werk en elkaar.

Individuen in jouw organisatie

Iedereen is anders en uniek. Elk individu heeft andere verwachtingen, maakt andere keuzes. Ook op het gebied van technologie. Waarom zouden we iedereen voorzien van hetzelfde device? Met respect voor die eigenheid stelt HP een aantal profielen voor om jou op weg te helpen de beste devices voor elk individu te kiezen.

Lees meer

Value of Paper

Hoewel we steeds meer digitaliseren, blijft papier zijn kracht behouden. We verkiezen bijvoorbeeld nog steeds papier als we ingewikkelde content ten volle willen begrijpen. Wist je trouwens dat we gewoonweg meer onthouden als we iets op papier zien staan? Om nog maar te zwijgen van de nostalgie die een mooi notitieboekje oproept.

Lees meer

HP Services

Bedrijven en bijgevolg ook hun werknemers worden steeds flexibeler, mobieler en efficiënter. Om die dynamische tred aan te houden is een goede ondersteuning op IT-gebied nodig. HP biedt services aan waarbij het bedrijven helpt met hun IT-omgeving gaande van apparatuurbeheer tot het in kaart brengen van het printgedrag in de onderneming.

Lees meer