Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

Zet in op veiligheid

Zonder cybersecurity is het Office of the Future al bij aanvang ten dode opgeschreven. Cybercrime kent immers geen grenzen en richt zich op de zwakste schakel in een netwerk.

IT zal dan ook moeten kijken naar het beveiligen van het hele netwerk, inclusief aangesloten notebooks en printers. Organisaties kunnen het zich immers absoluut niet veroorloven om zelfs maar één apparaat toe te staan dat dienst doet als toegangspunt voor een netwerkinbreuk, en werknemers moeten weten dat hun communicatie veilig en privé is.

Computerbeveiliging

HP Elite pc’s zijn ontworpen met geharde beveiligingsfuncties om bescherming te bieden tegen cyberaanvallen, deze te detecteren en ervan te herstellen, zelfs nog voordat ze bekend worden.

Lees meer

Printerbeveiliging

Beveiligingsleemten die zich in jouw print- en scanomgeving bevinden. Vind veilige bedrijfsoplossingen om deze risico’s aan te pakken.

Lees meer

Whitepapers

The face of cybersecurity in today’s workplace

De moderne werkplek met tal van digitale, mobiele mogelijkheden biedt veel voordelen voor bedrijven en werknemers, maar ook een gigantische uitdaging: hoe dit alles (toestellen en netwerken) beveiligd houden?

Download whitepaper

Security in the era of industry 4.0

De productie-industrie is een belangrijk target voor cybercriminelen. Deze sector draait immers vaak op verouderde OS en geeft aan niet voldoende kennis in huis te hebben om met securitydreigingen om te gaan, wat investeringen in nieuwe digitale technologieën niet bevordert.

Download whitepaper

A simple guide to the dark web

Bedrijfsdata zijn big business op het dark web. Cybercriminelen bieden er grof geld om bedrijfsgeheimen te pakken te krijgen. Er zijn manieren om je ertegen te wapenen, en gespecialiseerde IT-dienstverlening kan daarbij helpen.

Download whitepaper

Matching flexibility with security

De veiligheidsrisico’s die met plaatsonafhankelijk werken gepaard gaan, kan je op verschillende niveaus aanpakken. HP heeft een reeks beveiligingsfeatures die zijn ingebouwd in de hardware, als eerstelijnsbescherming.

Download whitepaper

Security at home

Thuiswerken zit steeds meer in de lift. Het is zaak er ook voor te zorgen dat er op een veilige manier van thuis uit gewerkt kan worden. HP gaat hierop in om te kijken of jouw onderneming hier volledig klaar voor is.

Download whitepaper

HP Remote Worker Cybersecurity Best Practices

In deze uitdagende tijden werken we meer van thuis. We moeten niet alleen zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne, maar ook voor een sterke cybersecurity-hygiëne. HP lijst praktische informatie op om jou hierbij te helpen.

Download whitepaper