Gemotiveerde medewerkers, innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor elke organisatie. Technologie kan hierbij een handje helpen.

Powered by Intel®

VR solutions

Hoe vaak kreeg je vroeger niet te horen beeld je eens in … We wrongen ons in bochten om ons toch maar iets voor te kunnen stellen bij de situatie. Lang leve de 3D-beelden die jaren later vlot tot stand kwamen en waarbij we ons oog zeer bereidwillig lieten vallen op bijvoorbeeld een 3D-afdruk van onze nieuwe keuken. Vandaag gaan we echter nog een stapje verder en laten we ons de virtual reality wel bevallen. Even een kijkje nemen in de virtuele realiteit om echt feeling te krijgen en een correcte inschatting te kunnen maken. HP’s VR Solutions, een onmisbaar gegeven!

HP VR Workstations

VR is de toekomst

De HP Z Workstations voor Virtual Reality bieden je dé ultieme kracht om VR-content en een geweldige ervaring te creëren. Dit kan onder andere met de Backpack-pc die één van HP’s krachtigste VR-pc’s is en die je een enorme bewegingsvrijheid bezorgt. Of wat dacht je van de HP ZBook 17, een draagbare krachtpatser die je overal mee naartoe kunt nemen? Toch eerder honkvast? Geen probleem. Ook daar heeft HP dé oplossing voor met de HP Z Desktop workstations.

Ontdek meer

HP Reverb

Prikkel jouw zintuigen

Maak jouw VR-ervaring nóg intenser door gebruik te maken van de HP Reverb; een superlichte headset die heel gestroomlijnd en bovendien ook zeer comfortabel is. De HP Reverb heeft een hogere resolutie dan eender welke andere VR-headset. Daardoor beleef je jouw content ten volle en komen eventuele onvolkomenheden naar de oppervlakte. Prikkel jouw zintuigen met dit lichte, kleine en stijlvolle device.

Ontdek meer

Reference case

Pami ontwerpt inspirerende kantoorconcepten. Pami gebruikt de VR-oplossing van HP als sales-tool: met VR kunnen klanten virtueel rondwandelen in hun nieuwe kantoorinrichting nog voor ze is afgewerkt. Hierdoor worden ze veel sterker betrokken bij het concept dan enkel met 2D- of 3D-schetsen, worden werkpunten duidelijker zichtbaar en kan de voortgang van het project worden versneld.

Whitepapers

Designing new business realities

Na jaren van research & development vindt VR eindelijk zijn weg naar professionele toepassingen. VR biedt vaak een oplossing voor beperkingen die er in het echte leven wel zijn, zoals plaatsgebrek of visualiseren van complexe concepten.

Download whitepaper

The optimized employee of the future

Machine Learning en Artificial Intelligence zijn volwassen geworden. Ze kunnen worden ingezet om workflows of computerprocessen te automatiseren, zodat menselijke capaciteit kan worden ingezet voor meer high-value taken.

Download whitepaper