Computerbeveiliging via hardware

De hoeveelheid data die dagelijks verwerkt wordt is gigantisch. Ook jij wil jouw ruwe schetsen natuurlijk niet onmiddellijk wereldkundig maken, toch? Daarom is het enorm belangrijk om beveiliging hoog in het vaandel te dragen. HP Wolf Security biedt pc’s ook via hardware maximale bescherming dankzij diepgaande beveiligingsfuncties die in de pc’s zelf zijn ingebouwd.

0%
van de aanvallen worden niet tegengehouden door antivirusprogramma’s.

HP Privacy Camera

HP Privacy Camera

Deel alleen wat je wil delen.

HP Multi-factor Authenticate

HP Multi-factor Authenticate

Jouw vingerafdruk is jouw wachtwoord.

HP Sure View

HP Sure View

Geef meekijkers geen kans.

HP Sure Sense

HP Sure Sense

Intelligente bescherming tegen dreigingen.

HP Sure Click

HP Sure Click

Ga zorgeloos het internet op.

HP Endpoint Security Controller

HP Endpoint Security Controller

Malware heeft geen schijn van kans.

HP Sure Start

HP Sure Start

Automatisch herstel na een firmware-aanval.

HP Sure Run

HP Sure Run

Zorg voor een optimale verdediging.

HP Sure Recover

HP Sure Recover

Snel en eenvoudig herstel.

Veilig werken, ook buiten de kantoormuren

Het beveiligen van jouw bedrijfsdata was nog nooit zo belangrijk. Want meer en meer werknemers werken buiten de veilige muren van het kantoor en worden bijgevolg meer blootgesteld aan potentieel gevaar.

Bescherm jouw medewerkers werkelijk overal

Werknemers zijn mobiel, maar jouw IT-desk kan niet overal zijn … Daarom werd HP Sure Suite ontwikkeld en geïntegreerd in de toestellen zelf. Op die manier worden mobiele werknemers altijd beschermd; waar ze ook werken.

HP’s Blurred Lines and Blindspots-rapport

Dit rapport van HP Wolf Security geeft een overzicht van de beveiligingsproblemen die dagelijks spelen. De bevindingen zijn gebaseerd op onderzoek dat wereldwijd gehouden werd; zowel bij werknemers als ITDM’s.

Interessante blogartikels

Benieuwd naar meer of op zoek naar inspiratie voor jouw hybride werkomgeving? Onze blogartikels helpen je op weg.

 • HP Wolf Security: jouw veiligheid als topprioriteit
  op 12 september 2023

  Maar liefst 94 % van de cyberaanvallen komt binnen via e-mail. Niet verwonderlijk want cybercriminelen gaan steeds gesofisticeerder te werk. En dus wordt het alsmaar moeilijker om phishingmails te onderscheiden van echte. Gelukkig is er HP Wolf Security om je op elke werkplek te beschermen.

 • Artificiële intelligentie vindt de weg naar kantoor
  op 6 september 2023

  Artificiële intelligentie is alomtegenwoordig: nu al helpt AI artsen bij het interpreteren van medische beelden, zelfs kunstwerken kunnen door AI gemaakt worden. Ook op kantoor vinden we AI steeds meer terug: zo worden processen geautomatiseerd, roepen marketingafdelingen de hulp in van ChatGPT – een chatbot die AI-gegenereerde content maakt – waardoor ze niet meer van het lege blad vertrekken en ga zo maar door.

 • HP Wolf Security herstelt snel je besturingssysteem met HP Sure Recover
  op 28 juni 2023

  Cybercriminelen liggen overal op de loer. Een klik op een foute link en heel je bedrijf kan lamgelegd worden. Gelukkig is er HP Wolf Security met HP Sure Recover dat altijd en overal voor een snel, veilig en geautomatiseerd herstel van het besturingssysteem zorgt, zonder tussenkomst van IT. Zo verhoogt HP Sure Recover de veerkracht en minimaliseert het downtime.

Nog meer weten over de computerbeveiliging van HP Wolf Security?