Overal werken, dát is wat werknemers willen

Kantoor

Thuiskantoor

Overal

De evolutie naar een vernieuwde werkomgeving is niet nieuw. De nood voor verandering was er al. Die change kwam er slechts gedeeltelijk: de oude manier van werken werd geüpgraded. Maar die gedeeltelijke aanpassingen boden organisaties niet wat ze nodig hadden. Daarom willen steeds meer organisaties evolueren naar een hybride werkomgeving: een omgeving waarin werknemers op verschillende werkplekken aan de slag kunnen gaan. Dat kan op kantoor, in het thuiskantoor en eigenlijk overal zijn. Gaan we samen op ontdekking doorheen de verschillende werkplekken?

Kantoor

In de hybride werkomgeving gaan werknemers naar kantoor om elkaar te ontmoeten. Ze overleggen er, brainstormen en creëren in de meest geschikte ruimtes en met de beste tools.

Thuiskantoor

Mobiele werknemers werken steeds meer in hun thuiskantoor en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. Hun thuiskantoor moet dus net zo goed uitgerust zijn als hun kantoorwerkplek.

Overal

Waar werknemers ook zijn, ze willen veilig en efficiënt aan de slag kunnen gaan om hun werktijd optimaal te benutten zonder enige vorm van belemmering. Net daar kan HP voor zorgen.

Overal werken maakt werknemers gelukkig, maar kan het ook veilig?

Organisaties evolueren steeds meer naar een hybride manier van werken waarbij werknemers overal aan de slag gaan. Hybride werken vormt de toekomst, maar wat is hybride werken en kan het ook veilig?

Succesvol online samenwerken met premium technologieën van Poly en HP

Poly maakt sinds begin 2022 deel uit van HP. De integratie zorgt ervoor dat eindgebruikers nog nauwer samen kunnen werken met de meest geavanceerde tools en technologieën.

Zo kunnen thuiswerkers productief aan de slag in hun home offices

De werkplek evolueert. Daarom hebben werknemers oplossingen nodig die gemakkelijk aangepast kunnen worden. Zo kan er overal – ook thuis – comfortabel en productief gewerkt worden.

Interessante blogartikels

Benieuwd naar meer of op zoek naar inspiratie voor jouw hybride werkomgeving? Onze blogartikels helpen je op weg.

 • Artificiële intelligentie: de topprioriteit voor Belgische CIO’s
  op 6 december 2023

  Artificiële intelligentie vindt zijn weg naar kantoor. Denk maar aan de steeds meer geautomatiseerde processen en de opkomst van ChatGPT. Sterker nog, AI vormt dé topprioriteit voor IT-beslissingnemers. Dat blijkt uit onderzoek van Beltug – Belgian association of CIOs and digital technology leaders – waaraan maar liefst 338 respondenten deelnamen.

 • Hybrid Working event voor HR-professionals
  op 11 oktober 2023

  Op 16 november 2023 organiseert HRmagazine in samenwerking met HP en BDO een Hybrid Working event voor HR-professionals bij Living Tomorrow in Vilvoorde. Broodnodig nu de wereld zo snel evolueert. Het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving waarin werknemers centraal staan en de mogelijkheid hebben om overal, veilig en efficiënt te werken met de meest recente technologieën is dan ook van cruciaal belang. Net daar wil HP HR-professionals bij helpen.

 • Hoe HP’s Workforce Solutions hybride werken efficiënter maken
  op 4 oktober 2023

  Hybride werken is alomtegenwoordig. Sommigen worden er gelukkiger van omdat ze bijvoorbeeld efficiënter kunnen werken, anderen voelen zich dan weer minder verbonden met hun werk. Vandaag proberen organisaties hun hybride werkomgeving steeds meer vorm te geven en zijn ze op zoek naar betrouwbare en kwalitatieve technologie die de verbondenheid en efficiëntie verhoogt. Net daar kunnen HP’s Workforce Solutions bij helpen.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Persoonlijke aanpak­ ­ ­ |­ ­ ­ Diverse en inclusieve werkcultuur­ ­ ­ |­ ­ ­ Werkstijl