Printerbeveiliging

De printinfrastructuur wordt door organisaties gezien als een van de grootste beveiligingsrisico’s. HP Wolf Security probeert nieuwe aanvallen uit de weg te gaan en biedt bescherming op drie niveaus: toestel, gegevens en document.

0 miljoen
Zoveel nieuwe malwarebedreigingen zijn er per maand.

Toestel

HP Sure Start

HP Sure Start

Valideert de firmware als een authentieke HP-code bij het opstarten van het apparaat. Houdt het BIOS veilig en start het apparaat opnieuw op in de veilige herstelmodus.

Whitelisting

Whitelisting

Houdt de firmware veilig. Bij tekenen van manipulatie wordt de printer opnieuw opgestart.

Run-time Intrusion Detection

Run-time Intrusion Detection

Actief wanneer de printer is ingeschakeld en op het netwerk is aangesloten. Controleert run-time activiteiten en herstelt zichzelf.

HP Connection Inspector

HP Connection Inspector

Controleert de uitgaande gegevens van de printer op pakketten die vaak door hackers worden gebruikt. Activeert een zelfherstellende herstart na elk verdacht dataverzoek.

HP Security Manager

HP Security Manager

Controleert en herstelt printerinstellingen. Helpt de beveiliging te verbeteren, de compliancy te versterken en de risico’s voor het gehele imaging- en printerpark te verminderen.

Gegevens

Gebruikers verifiëren

Gebruikers verifiëren

Voorkom toegang door onbevoegden.

Versleutel de gegevens

Versleutel de gegevens

Diefstal en wijziging van gegevens voorkomen.

Controleren op bedreigingen

Controleren op bedreigingen

Identificeren van problemen en zelfherstel.

Document

Secure Print

Secure Print

Prints rollen de printer pas uit zodra gebruikers zich bij het toestel identificeren én opdracht geven om te printen. Op die manier kunnen onbevoegden jouw prints niet zomaar meenemen.

Compliance

Compliance

HP Wolf Security zorgt ervoor dat het hele printerpark voldoet aan het beveiligingsbeleid van jouw organisatie, bijvoorbeeld via beveiligde documentworkflows.

Zero-trust

Zero-trust

Altijd verifiëren – nooit vertrouwen.

Interessante blogartikels

Benieuwd naar meer of op zoek naar inspiratie voor jouw hybride werkomgeving? Onze blogartikels helpen je op weg.

 • Breid de mogelijkheden van jouw Multi Function Printer uit met HP Workpath apps
  op 8 maart 2023

  Interne workflows zijn vaak omslachtig en bijgevolg ook tijdrovend. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Jouw Multi Function Printer (MFP) bijvoorbeeld kan je helpen om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te stroomlijnen dankzij HP Workpath apps. Benieuwd naar de voordelen van digitale workflows? We sommen ze graag even voor je op.

 • Eén toestel voor werk en privé: de voor- en nadelen op een rij
  op 21 februari 2023

  Een persoonlijke aanpak is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Iedereen is immers anders en uniek. Iedere werknemer heeft eigen taken, verantwoordelijkheden en verwachtingen. Ook op het vlak van technologie. Daarom hanteren steeds meer organisaties het COPE-principe: Company Owned, Personally Enabled. Ofwel: één toestel voor werk en privé.

 • HP Wolf Security beschermt je ook tegen visuele hacking
  op 22 januari 2023

  Even je mail checken op de trein of het vliegtuig, een dossier raadplegen op café of restaurant, wat werken in een lobby … Het liefste doe je dit natuurlijk in alle discretie en wil je jouw privacy beschermen. Gooi jouw bedrijfsgegevens en die van jezelf niet te grabbel, maar zorg voor een doorgedreven computerbeveiliging dankzij HP Sure View van HP Wolf Security.

Nog meer weten over de printerbeveiliging van HP Wolf Security?