Office of the Future

We werken anders. In the Office of the Future schetst HP de hybride werkomgeving waarnaar we evolueren. En jij kan deze ontdekken. Bezoek zelfstandig the Office of the Future of vraag een begeleide sessie aan.

Bezoek het zelf
Begeleide sessie

Powered by Intel®

HP’s Next Step in Digital Manufacturing

We kunnen het ons eigenlijk al bijna niet meer voorstellen; een leven zonder 3D. In de ontwerpfase is het al zeer belangrijk dat er 3D-beelden beschikbaar zijn om het ontwerp duidelijk te kunnen zien en eventueel bij te kunnen sturen waar nodig. 3D-printing gaat echter nog een stapje verder. HP ontwikkelde speciale 3D-printers en zorgt ervoor dat uw bedrijf klaar is voor het tijdperk van digitale fabricage.

Pushing what’s possible in sprints and endurance running

Nike en HP sloegen de handen in elkaar en gingen tot het uiterste om 3D-schoenen te printen voor gebruik in sprint en duurloop. Dankzij hun samenwerking hopen ze het proces te optimaliseren en nieuwe productiemanieren te ontdekken.

Download whitepaper

Accelerating the testing of new antibiotics

CDC en HP willen het testen van nieuwe antibiotica – die vechten tegen resistente bacteriën – versnellen. Vandaag de dag hebben ziekenhuizen namelijk vaak geen toegang tot antibacteriologische gevoeligheidstesten. HP BioPrinters helpt ziekenhuizen hierbij.

Download whitepaper

Proper prosthetics

3D-printing wordt ook in de prothetische geneeskunde toegepast. Het zorgt er niet alleen voor dat protheses sneller gemaakt kunnen worden, protheses zien er gewoon beter uit en passen beter waardoor de persoon zelf zich ook veel beter voelt.

Download whitepaper