Z by HP Data Science Stack Manager:
doe meer met data

Nauwkeurig en efficiënt werken zónder de minste vorm van tijdverlies, om zo mee te bouwen aan de succesvolle toekomst van de organisatie: dát is het gemeenschappelijke doel van datawetenschappers en bedrijfsleiders. Net daar kan HP bij helpen met Z by HP Data Science Stack Manager.

Wat Z by HP Data Science Stack Manager is

Z by HP Data Science Stack Manager is een applicatie die snel en gemakkelijk toegang biedt tot software voor datawetenschap. Aangevuld met WSL 2, kan je Windows en Linux simultaan draaien, ieder op zijn eigen toestel waardoor je geen snelheid verliest. Met deze ontwikkeling behoort een dualboot-configuratie tot het verleden en kan je Linux-tools, -utilities en -toepassingen binnen jouw Windows-omgeving draaien. En het beste van al? De Z by HP Data Science Stack Manager installeert en onderhoudt de softwarestack voor jou. Zo kies jij de componenten die nodig zijn binnen jouw organisatie en kunnen datawetenschappers zich volledig toespitsen op hun kerntaken.

De meerwaarde voor bedrijfsleiders

Op eender welk moment kunnen de gekozen componenten aangepast worden aan de noden en updates worden zelfs automatisch uitgevoerd. Hierdoor kunnen werknemers zoals datawetenschappers steeds met de beste software efficiënt aan de slag gaan en winnen ze behoorlijk wat tijd. Zo kan jouw organisatie nóg meer projecten uitvoeren.

De meerwaarde voor datawetenschappers

Je hoeft niet te scrollen door verschillende websites terwijl je zoekt naar de juiste software. Binnen Z by HP Data Science Stack Manager klik je immers gewoon de software aan die je nodig hebt. Deze wordt dan voor jou gedownload, geïnstalleerd en up-to-date gehouden. Zo kan jij data in no time verwerken, manipuleren en analyseren.

Mogelijke configuraties met Z by HP Data Science Stack Manager

De Z by HP Data Science Stack Manager kan gedownload worden op Z by HP Data Science Workstations: HP ZBook StudioHP ZBook FuryHP Z4 en HP Z8.

HP doet er trouwens alles aan om jouw een feilloze werkervaring te bezorgen. Zo werden de drivers van de toestellen geoptimaliseerd en de aangeboden software vooraf getest.

Tips voor datawetenschappers om tijd te winnen

Als datawetenschapper wil je géén tijd verliezen. Efficiënt werken is bijgevolg broodnodig in jouw vak. Wij geven je zes tips om tijd te winnen.

HP Z8 G4 met NVIDIA GPU’s of publieke cloud voor zware data science-taken

Datawetenschap is een rekenkundig zware taak. Welke oplossing vormt de beste investering: een HP Z8 G4-machine of een cloudoplossing?

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  3D printing­ ­ ­ |­ ­ ­ Computerbeveiliging­ ­ ­ |­ ­ ­ Producten