Accessoires

De wereld is ons kantoor. Werknemers willen vandaag productief aan de slag kunnen gaan en dat uiteraard op élke werkplek. Of ze nu thuis, op kantoor, op de trein of bij een klant werken. Om daarvoor te zorgen, ontwikkelde HP een aantal onmisbare accessoires die de productiviteit overal maximaliseren.

HP Dockings

Om werknemers nog mobieler te laten werken, ontwikkelde HP dockings die opvallen door hun praktische functionaliteit en die tegelijkertijd onopvallend zijn door hun gladde, gestroomlijnde vorm. In een oogopslag sluit je jouw device aan en ben je vliegensvlug geconnecteerd om weer aan het werk te gaan.

HP Laptoptassen

Jouw toestellen verdienen de beste bescherming. Zeker nu je ze vaak meeneemt van de ene locatie naar de andere en het risico op beschadiging vergroot. HP ontwikkelde een heel gamma aan laptoptassen en -rugzakken met oog voor ergonomie én duurzaamheid. Zo blijven jouw toestellen beschermd.

HP Klavier en muis

Op kantoor, in jouw thuiskantoor, bij een klant, op de sportclub … Waar je ook aan de slag gaat, je wil dat op de meest productieve manier doen. Een (draadloos) toetsenbord en muis kunnen je daarbij helpen. Zo pak je elke taak efficiënt aan en kan je op eender welke werkplek comfortabel en nauwkeurig werken.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Printers­ ­ ­ |­ ­ ­ Notebooks­ ­ ­ |­ ­ ­ Desktops