Notebooks

Vandaag wisselen werknemers meer dan ooit van werkplek. Zo werken ze op kantoor, in hun thuiskantoor, bij een klant, in de trein … Net omdat ze overal productief aan de slag willen gaan, hebben ze nood aan een mobiel toestel. Eentje dat ze overal vlot mee naartoe kunnen nemen en waarvan de batterij lang meegaat.

HP EliteBook x360

Ideaal voor wie belang hecht aan elegantie en mobiliteit. Schitterend ontwerp met convertible notebook die over een Intel® Core™ i7 vPro® processor beschikt.

HP Elite Dragonfly

Ideaal voor wie vaak on the road is. Lichte, x360 convertible notebook met touchscreen en Intel vPro® met 12­ᵉ generatie Intel® Core™ i7 processor.

HP EliteBook 800

Ideale reeks toestellen voor de moderne professional die belang hecht aan een combinatie van kracht en stijl.

HP Elite Folio

Ideaal voor mobiele werknemers die zorgeloos en in stijl hun werkdag willen doorbrengen.

HP ZBook Fury 15/17

Ideaal om grote bestanden mee te verwerken. Voorzien van een Z Turbo Drive voor een razendsnelle opslag en een Intel® Xeon® processor voor een hoge performance.

HP ZBook Studio

Ideaal om te werken met professionele software zoals Adobe, Autodesk … Geniet overal van een ultrahelder scherm dankzij het DreamColor display.

HP ZBook Firefly

Ideaal toestel om jouw inspiratie de vrije loop te laten, ook als je onderweg bent. Blinkt uit in mobiliteit en flexibiliteit en is beschikbaar in 14” en 15”.

HP ZBook Power

Ideale partner om al jouw creaties feilloos te ondersteunen. HP ZBook Power: HP’s meest betaalbare mobiele workstation.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Desktops­ ­ ­ |­ ­ ­ Displays­ ­ ­ |­ ­ ­ Printers