Mobile Print Solutions

Vergeet de eenzame printer die enkel gebruikt kan worden door kantoormedewerkers. Vergeet ook het langdradige proces van afdrukken, ophalen, scannen, doorsturen. Dynamisch als hedendaagse werknemers zijn, wisselen ze meermaals per dag van device en zelfs van locatie. Flexibel als ze zijn, moet het op eender welke plaats en op eender welk moment mogelijk zijn om veilig prints te maken. Productief als ze zijn, moet dat op een snelle en efficiënte manier. Maak kennis met HP Roam en HP Workpath App.

HP Roam

Mobiele werknemers hebben nood aan een veilige, gemakkelijke én intuïtieve printoplossing: HP Roam. Deze cloudoplossing vervangt printer specifieke drivers en mobiele apps zodat gebruikers kunnen printen vanaf elke pc en elk mobiel toestel. Meer nog, prints kunnen vrijgegeven worden op elke HP-printer en dat zowel op kantoor, thuis of onderweg.

HP Workpath Apps

Interne workflows zijn vaak langdradig. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Jouw Multi Function Printer (MFP) bijvoorbeeld kan je helpen om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te stroomlijnen dankzij HP Workpath Apps. Je kiest de apps die jouw organisatie het beste kunnen helpen en gaat efficiënter dan ooit aan de slag.

Print opnieuw definiëren voor de mobiele werkstijl

Met HP Roam kan je altijd en op eender welke printer veilig afdrukken. Of je nu werkt op jouw smartphone, tablet of notebook. Of je nu op kantoor, thuis of een publieke plaats print. Geef jouw printopdracht veilig door en pik jouw afdruk makkelijk op.

Jouw MFP heeft heel wat mogelijkheden

Vergeet een lang stappenplan en ga voor vereenvoudiging met de apps voor jouw MFP. Deze apps kunnen zelfs speciaal ontwikkeld worden voor jouw specifieke business needs. Via touch en swipe kies je in een oogwenk de volgende stap. Zo kun je meer tijd besteden aan wat echt belangrijk is.

Vereenvoudig jouw manier van werken met op maat gemaakte print- en scan applicaties

Een Multi Function Printer (MFP) is onmisbaar voor een organisatie. Dit toestel laat je toe om niet enkel af te drukken, maar ook te scannen en nog zo veel meer. Wist je dat een MFP ook over op maat gemaakte print- en scan applicaties beschikt? Hierdoor optimaliseer je de bedrijfsworkflows en werk je veiliger en sneller.

Cloud printing maakt print weer eenvoudig

Print is vaak op een traditionele manier geconfigureerd bij bedrijven. Wil je ervoor zorgen dat jouw gebruikers makkelijker kunnen printen? Dan raden we je aan jouw printinfrastructuur te beheren in een cloud omgeving.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Printerbeveiliging­ ­ ­ |­ ­ ­ Computerbeveiliging­ ­ ­ |­ ­ ­ Producten