Veilig, op een duurzame manier en met innovatieve technologieën overal werken: dát maakt werknemers gelukkig

Veilig

Duurzaam

Innovatief

Windows 11 Pro is ontworpen voor veilig hybride werken

Veilig werken

Zonder cybersecurity is de hybride werkomgeving al bij aanvang ten dode opgeschreven. IT zal moeten kijken naar het beveiligen van het hele netwerk, inclusief aangesloten notebooks en printers want werknemers moeten veilig kunnen werken op eender welke werkplek. HP’s antwoord hierop? HP Wolf Security voor pc’s én printers: een pakket met diepgaande hardware- en softwarebeveiliging ingebouwd in de toestellen zelf. Het doel? Beschermen, opsporen én herstellen.

Duurzaam werken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de norm geworden voor alle moderne bedrijven. Vanuit onze expertise en vanuit de overtuiging dat technologie bedrijven kan helpen om doelen in maatschappelijk verantwoord ondernemen te bereiken, schaart HP zich achter tal van initiatieven om deze uitdaging aan te gaan. Denk maar aan het creëren van een diverse en inclusieve werkcultuur waarbij ieder individu gelijk is, de duurzame en degelijke producten die HP aanbiedt, maar ook de verkleining van de ecologische voetafdruk. Benieuwd welke ecologische initiatieven HP neemt?

Met innovatieve technologieën

Vandaag willen we overal snel en efficiënt aan de slag gaan. Daar kunnen innovatieve technologieën zoals Virtual Reality, 3D-printing en big data ons bij helpen. Hiermee kunnen we enorme sprongen maken in research & development en in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. De nieuwe technologieën zullen hun weg vinden in alle sectoren en de stroomversnelling zal niet meer stilvallen. Het is dan ook zaak ervoor te zorgen dat onze bedrijven er klaar voor zijn.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Producten­ ­ ­ |­ ­ ­ Werkplekken­ ­ ­ |­ ­ ­ Persoonlijke aanpak