Overal werken, dát is wat werknemers willen

Kantoor

Thuiskantoor

Overal

De evolutie naar een vernieuwde werkomgeving is niet nieuw. De nood voor verandering was er al. Die change kwam er slechts gedeeltelijk: de oude manier van werken werd geüpgraded. Maar die gedeeltelijke aanpassingen boden organisaties niet wat ze nodig hadden. Daarom willen steeds meer organisaties evolueren naar een hybride werkomgeving: een omgeving waarin werknemers op verschillende werkplekken aan de slag kunnen gaan. Dat kan op kantoor, in het thuiskantoor en eigenlijk overal zijn. Gaan we samen op ontdekking doorheen de verschillende werkplekken?

Kantoor

In de hybride werkomgeving gaan werknemers naar kantoor om elkaar te ontmoeten. Ze overleggen er, brainstormen en creëren in de meest geschikte ruimtes en met de beste tools.

Thuiskantoor

Mobiele werknemers werken steeds meer in hun thuiskantoor en willen dat zo efficiënt mogelijk doen. Hun thuiskantoor moet dus net zo goed uitgerust zijn als hun kantoorwerkplek.

Overal

Waar werknemers ook zijn, ze willen veilig en efficiënt aan de slag kunnen gaan om hun werktijd optimaal te benutten zonder enige vorm van belemmering. Net daar kan HP voor zorgen.

Overal werken maakt werknemers gelukkig, maar kan het ook veilig?

Organisaties evolueren steeds meer naar een hybride manier van werken waarbij werknemers overal aan de slag gaan. Hybride werken vormt de toekomst, maar wat is hybride werken en kan het ook veilig?

Succesvol online samenwerken met premium technologieën van Poly en HP

Poly maakt sinds begin 2022 deel uit van HP. De integratie zorgt ervoor dat eindgebruikers nog nauwer samen kunnen werken met de meest geavanceerde tools en technologieën.

Zo kunnen thuiswerkers productief aan de slag in hun home offices

De werkplek evolueert. Daarom hebben werknemers oplossingen nodig die gemakkelijk aangepast kunnen worden. Zo kan er overal – ook thuis – comfortabel en productief gewerkt worden.

Interessante blogartikels

Benieuwd naar meer of op zoek naar inspiratie voor jouw hybride werkomgeving? Onze blogartikels helpen je op weg.

 • Met deze tips werken alle generaties op de werkvloer beter samen
  op 1 mei 2023

  De werkvloer is divers: vandaag staan grootouders op de werkvloer met hun kinderen én kleinkinderen. Leuk en inspirerend, maar soms ook moeilijk. Iedere generatie heeft immers haar eigen achtergrond, wereldbeeld en verwachtingen. En iedere generatie werkt bovendien op haar eigen manier. Hoe laat je mensen van  verschillende generaties vlot samenwerken?

 • Verminder de CO₂-uitstoot van je organisatie
  op 19 april 2023

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Werkgevers realiseren zich dat het ieders taak is om te zorgen voor een beter klimaat en dat men bijgevolg op een duurzame manier moet ondernemen.

 • Een dynamisch toekomstplan voor jouw organisatie
  op 12 april 2023

  De bedrijfscontinuïteit garanderen, ook in onzekere tijden: dát is de doelstelling van organisaties. Een duidelijk en dynamisch toekomstplan is bijgevolg onmisbaar. Aan de hand van vier pijlers helpt HP organisaties bij het maken van hun toekomstplan.

Bekijk ook­ … ­ ­ ­  Persoonlijke aanpak­ ­ ­ |­ ­ ­ Diverse en inclusieve werkcultuur­ ­ ­ |­ ­ ­ Werkstijl